Yağlar



Aloe Vera Yağı

Aloe Vera Yağı

Aloe Veranın Faydaları yağda çözülebilecek formdadır.Aloe Vera Yağı özellikle lip balmlarda, kremler..

15,00 ₺

Argan Yağı

Argan Yağı

CAS: 223747-87-3INCI Name: Argania Spinosa (Argan) kernel oil..

110,00 ₺

Avokado Butter

Avokado Butter

- yumuşak, kırık beyaz (yeşilimsi) katı yağıdır- hafif öz koku ile- cilde dokunucu kolayca erir..

70,00 ₺

Avokado Yağı

Avokado Yağı

Soğuk sıkım avokado yağ.  Yağda çözülen vitaminler ile zengin bir yağdır. Sabunlar ve kozmetik ..

105,00 ₺

Bal Mumu 500gr

Bal Mumu 500gr

Doğal Bal Mumu 500 gram   Balmumu kullandığımız projeler: Çok Besleyici SabunKatı ..

62,00 ₺

Buğday Yağı

Buğday Yağı

Buğday tohumu yağı özellikle kuru, susuz cildi gençleştirmek için iyidir ve E vitamini ile A, B, D, ..

85,00 ₺

Carnauba Wax (Karnuba Mumu)

Carnauba Wax (Karnuba Mumu)

Açıklama: Brezilya'da büyüyen bir palmiye ağacının (copernicia cerifera) yaprakları tarafından atıla..

40,00 ₺

Clemantine Yağ Karışımı 1kg

Clemantine Yağ Karışımı 1kg

Yeni Başlayanlar için idealdir. Nemlendirici ve bol köpüklü sabun yapar.Yağ karışımın birleşimi:4..

22,50 ₺

Defne Tohum Yağı

Defne Tohum Yağı

Laurus Nobilis Tohum YağıMeşei: Türkiye..

10,00 ₺

Hindistan Cevizi Yağı  (RBD)

Hindistan Cevizi Yağı (RBD)

Doğal sabun üretiminde kullanılır. Sabunun sertliğini ve köpüğünü arttırır. Ortalama sabunlaşma..

40,00 ₺

Hindistan Cevizi Yağı Trigliserid

Hindistan Cevizi Yağı Trigliserid

Inglizce  "Fractionated Coconut Oil" olarak geçiyor. Yani hindistan cevizi yağın bir bölümdür.Ç..

16,70 ₺

Hint Yağı

Hint Yağı

Doğal sabun üretiminde kullanılır. Sabunda iri köpük ve nemlendirici özellik sağlar. Ortalama s..

20,00 ₺

Hodan Yağı

Hodan Yağı

Hodan Yağı veya Starflower Oil, Borago Officinalis tohumlarından elde edilen sabit yağdır.Hodan yağı..

190,00 ₺

Jojoba Yağı

Jojoba Yağı

CAS: 61789-91-1INCI Name: Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) seed oilMenşei: ABDAçtıktan Sonra Ra..

105,00 ₺

Kakao Yağı (deodorize)

Kakao Yağı (deodorize)

Deodorize (kokusu alınmış) kakao yağı. Doğal sabun üretiminde ve banyo truf ve banyo topu yapımıd..

55,00 ₺

Gösterilen: 1 ile 15 arası, toplam: 21 (2 Sayfa)