• Kırmızı Oksit

Doğal kaynaklardan üretilmiş kırmızı renklendirici.

Özellikle doğal sabun üretimde kullanılır.

Erit ve dök sabun bazlarıda solmayan mat renk yaratır.

Kullanmadan önce ya biraz yağ (doğal sabun için) yada gliserin (sabun bazları için) ile çözün.


Göz & Dudak Ürünler için uygundur.

INCI: CI 77491 


Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Kırmızı Oksit

  • Ürün Kodu: Pigment Kırmızı
  • 10,00TL


Mevcut Seçenekler:


Benzer Ürünler

Mavi (sıvı)

Mavi (sıvı)

Eriyebilir Sabun ..

5,00TL

Mor (sıvı)

Mor (sıvı)

Eriyebilir Sabun ..

5,00TL

Lavanta (sıvı)

Lavanta (sıvı)

Eriyebilir Sabun ..

5,00TL

Misket Limon (sıvı)

Misket Limon (sıvı)

Eriyebilir Sa..

5,00TL

Nar Çiçeği (sıvı)

Nar Çiçeği (sıvı)

Şeffaf Eriyebilir..

5,00TL

Orkide

Orkide

Sedeflerimiz ..

7,00TL