• Çinko Oksit

Doğal olarak oluşan çinko cevherinden, süper saflıkta (diğer metallerden arınmış) üretilir. Partikül boyutu 200-1000 nanometre (nm) veya 0.2-1 mikrometre (µm). Beyaz toz, kokusuz. Çözünmez fakat suda ve yağlarda dağılabilir. NON-Nanodur.


CAS: 1314-13-2


INCI adı: zinc oxide


Özellikleri:

  • Güneş ışığını yansıtır (UVB ışınları)
  • Yatıştırıcı etkiye sahiptir ve cilt tahrişleri için kullanılabilir
  • Bu nedenle cilt üzerinde beyazlatma etkisi makyaj ürünleri için kaplama olarak da kullanılır

Kullanımı: Formüllere olduğu gibi ilave edilebilir, önerilen konsantrasyon% 5-25.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Çinko Oksit

  • Ürün Kodu: Koz Çinko
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 12,50 ₺


Mevcut Seçenekler:


Etiketler: Çinko Oksit, ,