• Makadamia Yağı

INCI: Macadamia integrifolia seed oil


CAS-No: 128497-20-1


Fonksiyon: yumuşatıcı (emolient), nemlendirici, köpük


Kaynak: makadamyiadan elde edilir


Raf Ömrü (ideal koşullar altında minimum): 2 yıl


Depolama Koşulları: karanlık, serin ve kuru


pH: n.a.


NaOH: 0.195


KOH: 0.138


Görünüş: soluk sarı sıvı


Kullanım Miktarı: % 1-100


Kullanım Alanları: cilt bakımı (yüz ve vücut), saç bakımı, güneş ve tırnak bakımı


Notlar:

  • oleik ve palmitoleik asit bakımından zengindir
  • yaşlanma karşıtı özelliklere sahip yüksek yumuşatıcı yağ
  • kuru, olgun ve güneşten zarar gören ciltler için iyi bakım maddesi
  • kolayca emilir
  • cilt esnekliğini arttırır
  • hafif ve ipeksi bir his
  • oksidasyona karşı oldukça dayanıklı
  • koku sabitleyici
  • alternatif yok
  • soğuk işlem sabunlarında köpük üretir
  • kir ve sivilce eğilimli ciltler için uygundur
  • cilt penetrasyon arttırıcı
  • uzun süre saf kullanmayın
  • muhtemelen cilt aydınlatması

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Makadamia Yağı

  • Ürün Kodu: Yağ Makadamia
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 145,00 ₺


Mevcut Seçenekler:


Etiketler: Makadamia Yağı, ,