• Magnezyum Hidroksit

Tamponlama ve Nötrleştirici Ajan

Hammadde kaynağı: Deniz suyu

Doğada mineral brusit olarak oluşan inorganik bileşik. Kozmetik endüstrisinde emici, dolgu maddesi olarak ve pH seviyelerini kontrol etmek için tamponlama ve nötralize edici ajan olarak yaygın olarak kullanılır. İnce, beyaz kokusuz toz. Su ve alkolde çözünmez (veya çok az).

CAS: 1309-42-8

INCI Adı: Magnezyum hidroksit

Faydaları:

Yağı cilde ve gözenek astarının içinden bağlayan etkili yağ emici özelliklere sahiptir.

Yaygın olarak dolgu maddesi ve tekstüre edici olarak kullanılır

Asitleri nötralize etmek için kullanılabilir (pH <7.0) ancak sadece yavaş reaksiyona girer. PH> 7.0 olan ürünlerde pH daha fazla yükseltilemez.

Kullanım: pH ayarlayıcı olarak kullanıldığında tipik kullanım seviyesi% 0,2-1,5'tir. Emici, dolgu maddesi veya tekstüre edici olarak kullanıldığında% 30'a kadar kullanılabilir. Yalnızca harici kullanım içindir.

Uygulamalar: Krem, losyon, deodorant, makyaj ürünleri, tıraş kremleri gibi her türlü cilt bakım ürünü.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Magnezyum Hidroksit

  • Ürün Kodu: Magnezyum Hidroksit
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 23,00 ₺


Mevcut Seçenekler:


Etiketler: Magnezyum Hidroksit, Magnezyum Hidroksit, Hammaddeler