• Kuşburnu Yağı

INCI: Rosa canina seed oil


CAS-No: 68956-68-3


Fonksiyon: yumuşatıcı (emolient), bakım


Kaynak: tohumlardan soğuk preslenmiş


Raf Ömrü (ideal koşullar altında minimum): 2 yıl


Depolama Koşulları: soğutucu


pH: -


Görünüş: altın sarısı sıvı


Kullanım Miktarı: % 10


Kullanım Alanları: cilt bakımı (yüz ve vücut), saç bakımı, güneş ve bebek bakımı


Notlar:


  • mükemmel cilt iyileştirme, yenilenme ve gençleştirme özellikleri
  • yanmış ciltler, çatlaklar, yara izi dokusu ve güneşleke olmuş ciltler için ideal
  • kuru ve problemli cilt rahatsızlıkları için iyi nemlendirici (egzama, akne)
  • doğal olarak cildin elastikiyetini ve sıkılığını artırır.
  • linoleik, linolenik ve oleik asit bakımından zengindir
  • doğal retinoik asit (A Vitamini türevi)
  • orta ağır ve ipeksi his
  • oksidasyona karşı az dayanıklı (buzdolabında saklayın)
  • tahriş olmuş, iltihaplı ve alerjiye yatkın ciltler için önerilir

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Kuşburnu Yağı

  • Ürün Kodu: Yağ Kuşburnu
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 90,00 ₺


Mevcut Seçenekler:


Etiketler: Kuşburnu Yağı, ,