Kozmetik

Alt Kategoriler

Sitrik Asit 1kg

Sitrik Asit 1kg

Banyo Bomba yapımı için kullanılırINCI: Citric AcidSitrik Asit kullandığımız projeler:Şampuan Sabun..

26,00 ₺

Sıvı Parafin

Sıvı Parafin

Kozmetik kalite sıvı parfin.Bildiğimiz bebek yağıdır, kremlerde yağ fazı olarak kullanılır.INCI:&nbs..

25,00 ₺

Sodium Coco Sulphate (SCS)

Sodium Coco Sulphate (SCS)

Bitkisel bazlı  aniyonik surfaktan, jel formusunda. Yoğun köpük ve iyi temizleme sağlanır...

135,00 ₺

Sodyum Laktat

Sodyum Laktat

Sodyum laktat doğal sabunları sertleştirmede ve kremlerde nemlendirici görevi görür. Dozaj: 0.5 -..

15,00 ₺

Sodyum Sitrat

Sodyum Sitrat

INCI: Sodium CitrateCAS: 6132-04-3Görünüm: beyaz ince tozRaf Ömrü: SüresizDepolama:&n..

9,00 ₺

Spirulina Tozu

Spirulina Tozu

Saf spirulina tozu, sabun ve kozmetik üretim için uygundur.INCI: Spirulina Platensis&..

70,00 ₺

Squalan

Squalan

Açıklama: Bitki şekerlerinden (şeker kamışı) elde edilen% 100 bitki bazlı yumuşatıcı. Squalane cildi..

12,00 ₺

Stephenson Multi - Losyon Bazı 1kg

Stephenson Multi - Losyon Bazı 1kg

Kendi losyonunuzu yapmak ya da ürün gamınıza losyon ilave etmek artık çok kolay. Losyon bazına sa..

45,00 ₺

Stephenson Organik Losyon Bazı

Stephenson Organik Losyon Bazı

Organik sertifikali losyon bazıdır. Sadece isteğe göre esans yada uçucu yağ(maks. %2) ilave gerek..

26,00 ₺

Stephenson Organik Saç Bakımı Bazı

Stephenson Organik Saç Bakımı Bazı

Organik sertifikali saç bakımı bazıdır. İsteğe göre sadece esans yada uçucu yağı ilave gerekir Ö..

20,00 ₺

Stephenson Organik Şampuan Bazı

Stephenson Organik Şampuan Bazı

Organik sertifikali şampuan bazıdır. İsteğe göre sadece esans yada uçucu yağı ilave gerekir Özell..

22,00 ₺

Sülfatsız Şampuan Bazı

Sülfatsız Şampuan Bazı

1000 mlKullanım: İstediğiniz bitki özü, esans ve renk ilave edin. İhtiyaçsa ksantan gam ile kıv..

42,00 ₺

Susam Yağı

Susam Yağı

Doğal sabun üretiminde kullanılır. Sabunda nemlendirici özellik sağlar. Ortalama sabunlaşma fak..

56,00 ₺

Tatlı Badem Yağı

Tatlı Badem Yağı

Doğal sabun üretiminde kullanılır. Sabunda nemlendirici özellik ve kremsi köpük sağlar. Ortalama..

60,00 ₺

Triethanolamine (TEA)

Triethanolamine (TEA)

CAS: 102-71-6INCI Name: TriethanolamineYararları:pH ayarlayıcı (pH değerini arttırır)Emülsiyonları, ..

45,00 ₺

Gösterilen: 76 ile 90 arası, toplam: 95 (7 Sayfa)