Kozmetik

Alt Kategoriler

Menegiç Yağı

Menengiç Yağı

INCI: Pistacia vera seed oilCAS-No: 90082-81-2Fonksiyon: yumuşatıcı (emolient), nemlendiriciKay..

45,00 ₺

Meyankökü Özü (suda çözebilir)

Meyankökü Özü (suda çözebilir)

alkolsuz meyankökü özüKullanım oranı: % 1 - % 5 arasındasakınleştirici, gençleştirici, nemlendiriciI..

12,50 ₺

Niasinamid (Vitamin B3)

Niasinamid (Vitamin B3)

İNCİ: NiacinamidCAS No: 98-92-0pH: 6 - 7,5Çözünürlük: suİşlev: aktif bileşenKullanım Oranı: % 0,5 - ..

74,00 ₺

Okaliptus Özü

Okaliptus Özü

şeffaf acık kahverengi sıvıCAS# 84625-32-1, 56-81-5, 7732-18-5, 122-99-6INCI Name: Eucalyp..

12,50 ₺

Olivem 1000

Olivem 1000

Cosmos sertifikalı emülgatör- bitkisel bazlı emülgatör- zeytinyağından üretilmiştir- tek başında kre..

72,00 ₺

Palm Yağı

Palm Yağı

Doğal sabun üretiminde kullanılır. Sabunun sertliğini arttırır. Ortalama sabunlaşma faktörü 0.14..

18,00 ₺

Peg 40 Hidrojene Hint Yağı (HCO)

Peg 40 Hidrojene Hint Yağı (HCO)

PEG 40 Hidrojene Hint Yağı suya yağları çözünmesine yardımcı olur. Bu emülgatör, aynı zamanda, bi..

40,00 ₺

Polyquaternium 10

Polyquaternium 10

INCI: Polyquaternium 10CAS-No.: 68610-92-4Raf Ömrü: 24 ay açtıktan sonraGörev: katyonik (saç) bakımı..

60,00 ₺

PVP K90

PVP K90

Suda çözen polymer çeşididir. Şeffaf, esnek ve hava geçebilir kaplamadır. Saç şekil ürünlerde k..

30,00 ₺

Saç Bakım Maskesi Bazı 1lt

Saç Bakım Maskesi Bazı 1lt

1000mlHazır bazımıza %5-10 arasında istediğiniz özleri ve %2-4 arasında seçtiğiniz esansı ilave edeb..

60,00 ₺

Salatalık Özü (suda çözebilir)

Salatalık Özü (suda çözebilir)

alkolsuz salatalık ekstraktıKullanım oranı: % 1 - % 5 arasındasakınleştirici, nemlendiriciINCI: ..

12,50 ₺

Salisilik Asit

Salisilik Asit

Beta Hidroksi Asit, Eksfoliyan ve Akne Karşıtı AjanINCI Adı: salicylic acidYararları:Cilt kabuk..

23,00 ₺

SCI Granül

SCI Granül

INCI: Sodium cocyl isethionateCAS-No: 61789-32-0Görev: anyonik sürfaktan (köpük verici)Kaynak: hindi..

95,00 ₺

Setil Alkol

Setil Alkol

Kıvam verici ve nemlendirici özelliği katılan genel kullanım yardımcı emülgator.Kullanım alanlar: lo..

10,00 ₺

Shea Yağı

Shea Yağı

Doğal sabun üretiminde ve kremlerde kullanılır. Ortalama sabunlaşma faktörü 0.1296 (NaOH) - &..

45,00 ₺

Gösterilen: 61 ile 75 arası, toplam: 95 (7 Sayfa)