Kozmetik

Alt Kategoriler

Deodorant Bazı

Deodorant Bazı

Hazır kolay eriyebilir deodorant stick ve krem bazı. İstediğiniz aktifleri, ekstraktları ve esa..

15,00 ₺

Domates Özü (suda çözülebilir)

Domates Özü (suda çözülebilir)

alkolsuz domates ekstraktıKullanım oranı: % 1 - % 5 arasındapürüzsüzleştirici, gözenek sıkılaştırıcı..

12,50 ₺

Duş Jeli Bazı

Duş Jeli Bazı

Hazır duş jeli bazı, sadece istediğiniz kıvama kadar 10 dakika kaynatılmış su, renk ve esans ilav..

16,00 ₺

Dut Yaprağı Özü  (suda çözülebilir)

Dut Yaprağı Özü (suda çözülebilir)

alkolsuz ekstarktırKullanım oranı: % 1 - % 5 arasındaaydınlatıcıINCI: Morus Alba Leaf..

12,50 ₺

E Vitamini

E Vitamini

INCI: Tocopherol acetateCAS No.: 10191-41-0Kullanım Miktarı: 0,5 – 5%Görev: Antioksidan, Etkin Madde..

31,00 ₺

EmülPul

EmülPul

bitkisel bazlı, nazık ve kolay kullanıbilir bir O/W (yağ/su) emülgator sistemidirdüşük pH ürünler iç..

15,00 ₺

Ginko  Özü (suda çözülebilir)

Ginko Özü (suda çözülebilir)

alkolsuz ginko ekstraktıKullanım oranı: % 1 - % 5 arasındaINCI: Ginkgo Biloba Leaf Extract..

12,50 ₺

Glyceryl Oleate

Glyceryl Oleate

Nemlendirici özelliği taşıyan düşük etkili (yardımcı) emülgator. Genelde yağbazlı ürünlerde kullanıl..

45,00 ₺

Goji Berry özü (suda çözebilir)

Goji Berry özü (suda çözebilir)

alkolsuz gojiberry ekstraktıKullanım oranı: % 1 - % 5 arasındagençleştirici, saç bakımıINCI: Ly..

12,50 ₺

Gül Suyu

Gül Suyu

Saf Gül SuyuINCI: rosa damascena (flower) water..

40,00 ₺

Havuç Özü (yağda çözebilir)

Havuç Özü (yağda çözebilir)

Havuç YağıKullanım oranı: % 1 - % 5 arasındagençleştirici, nemlendiriciINCI: Helianthus annus seed o..

12,50 ₺

Hialüronik Asit

Hialüronik Asit

Görev: cilt besleyici, nemlendirici, anti-agingINCI:  Sodium HyaluronateCAS No.: 9067-32-7Kulla..

42,00 ₺

Hibiskus Özü

Hibiskus Özü

Hibiscus çiçeği, anti-oksidan özellikleri vardır ve cilddeki elastin korumaya yardımcı oluyor. Bö..

12,50 ₺

Hindistan Cevizi Yağı  (RBD)

Hindistan Cevizi Yağı (RBD)

Doğal sabun üretiminde kullanılır. Sabunun sertliğini ve köpüğünü arttırır. Ortalama sabunlaşma..

40,00 ₺

Hindistan Cevizi Yağı Trigliserid

Hindistan Cevizi Yağı Trigliserid

Inglizce  "Fractionated Coconut Oil" olarak geçiyor. Yani hindistan cevizi yağın bir bölümdür.Ç..

16,70 ₺

Gösterilen: 31 ile 45 arası, toplam: 95 (7 Sayfa)