• Sodium Coco Sulphate (SCS)

Bitkisel bazlı  aniyonik surfaktan, jel formusunda. Yoğun köpük ve iyi temizleme sağlanır.

Duş jeli, sıvı sabun, şampuan ve diğer banyo ürünlerde kullanılır.

Kullanım miktarı: %1 - 25 

Hindistan cevizi yağından elde edilir.

SLES ve SLS yedeği olarak kullanabilir.

CAS No: 151-21-3

INCI: Sodium coco sulphate

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Sodium Coco Sulphate (SCS)

  • Ürün Kodu: Koz SCS
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 135,00 ₺


Mevcut Seçenekler: