Hammaddeler



Alt Kategoriler

Hodan Yağı

Hodan Yağı

Hodan Yağı veya Starflower Oil, Borago Officinalis tohumlarından elde edilen sabit yağdır.Hodan yağı..

190,00 ₺

Jojoba Yağı

Jojoba Yağı

CAS: 61789-91-1INCI Name: Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) seed oilMenşei: ABDAçtıktan Sonra Ra..

105,00 ₺

Kafur Tozu

Kafur Tozu

..

50,00 ₺

Kakao Yağı (deodorize)

Kakao Yağı (deodorize)

Deodorize (kokusu alınmış) kakao yağı. Doğal sabun üretiminde ve banyo truf ve banyo topu yapımıd..

55,00 ₺

Kantaron Yağı

Kantaron Yağı

..

15,00 ₺

Kaya Gülü Özü

Kaya Gülü Özü

Kaya Gülü ya da Cistus çok yüksek miktarda polifenollar bulunur. Bunlar cildde ki oksidatif strese (..

16,00 ₺

Koloidal Yulaf (suda çözen yulaf)

Koloidal Yulaf (suda çözen yulaf)

Maskeler, banyo bombalar, sabunlar vs. ürünler için ipeksi bir his katan yulaf tozudur.Hassas, tahri..

9,00 ₺

Koruyucu K703

Koruyucu K703

Ambalaj: 50mlÖzellikler:geniş spektrumlu koruyucu (küf, mantar, bakteri)sıvıpH 3 - 6 kadar uygundurd..

15,00 ₺

Koruyucu PCS

Koruyucu PCS

Bu Koruyucu PE9010 yerinde kullanabilirsiniz.Ambalaj: 50mlÖzellikler:geniş spektrumlu koruyucu (küf,..

15,00 ₺

Ksanthan Gam

Ksanthan Gam

Her tür kozmetik ürünlerde kıvam verici olarak kullanılır.Kullanım Miktarı: 0,2 - 0,5%INCI: Xan..

6,00 ₺

Meyankökü Özü (suda çözebilir)

Meyankökü Özü (suda çözebilir)

alkolsuz meyankökü özüKullanım oranı: % 1 - % 5 arasındasakınleştirici, gençleştirici, nemlendiriciI..

12,50 ₺

Mısır Nişastası

Mısır Nişastası

..

8,00 ₺

Okaliptus Özü

Okaliptus Özü

şeffaf acık kahverengi sıvıCAS# 84625-32-1, 56-81-5, 7732-18-5, 122-99-6INCI Name: Eucalyp..

12,50 ₺

Olivem 1000

Olivem 1000

Cosmos sertifikalı emülgatör- bitkisel bazlı emülgatör- zeytinyağından üretilmiştir- tek başında kre..

72,00 ₺

Palm Yağı

Palm Yağı

Doğal sabun üretiminde kullanılır. Sabunun sertliğini arttırır. Ortalama sabunlaşma faktörü 0.14..

18,00 ₺

Gösterilen: 46 ile 60 arası, toplam: 84 (6 Sayfa)