• Sodyum Sitrat

INCI: Sodium Citrate
CAS: 6132-04-3
Görünüm: beyaz ince toz
Raf Ömrü: Süresiz
Depolama: Kuru, serin, karanlık

Sodyum sitrat kozmetikde pH ayarlamak için kullanılır.

Doğal Sabun Yapımında Sodyum Sitrat ilave sabunların köpük miktare çoğaltır, raf ömrü uzatır ve sarı benek olışumu azaltır. Sabun için kullanım miktarı yağların %3 ' e kadar, dökmeden önce sabuna ilave edilir. 



Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Sodyum Sitrat

  • Ürün Kodu: Ham SodSitrat
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 9,00 ₺


Mevcut Seçenekler: