• Setil Alkol

Kıvam verici ve nemlendirici özelliği katılan genel kullanım yardımcı emülgator.

Kullanım alanlar: losyon, krem, şampuan, saç bakımı, duş jeli ve makyaj ürünleri.

Kullanım: Sıcak yağ faz (50 - 60 derece) ilave edilir, kullanım miktarı % 1 - 30 arasındadır.

CAS-No.: 36653-82-4

INCI: Cetyl Alcohol

Menşei: Singapore

Daha detaylı bilgiler için Setil Alkol Hakkında 

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Setil Alkol

  • Ürün Kodu: Koz Cet
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 10,00 ₺


Mevcut Seçenekler: