Hammaddeler



AA Mild 100gram

AA Mild 100gram

Toz surfactant. Bubble Bar için ve Banyo Bombası yapımında köpük verici olarak kullanılır.INCI:&n..

18,00 ₺

AA Mild sıvı (30%luk) 1lt

AA Mild sıvı (30%luk) 1lt

Sabun Bazında Köpüğü arttırmak için kullanılır. Tavsiye edilen kullanım miktarı % 5 - % 10 'dur.B..

56,00 ₺

Aktif Kömür 100gr

Aktif Kömür 100gr

Doğal Sabunlara siyah renk vermek için kullanılır. Akneli cilde iyi gelir.TOZ halinde. ..

19,00 ₺

Aloe Vera Yağı 100ml

Aloe Vera Yağı 100ml

Aloe Veranın Faydaları yağda çözülebilecek formdadır.Aloe Vera Yağı özellikle lip balmlarda, kremler..

15,00 ₺

Aloe Vera Yaprak Suyu 100ml

Aloe Vera Yaprak Suyu 100ml

Aloe Vera Jel 1:1 olarak da adlandırılır.Direkt sıkılmış saf aloe vera yaprak jeli. Bu jel kendine a..

19,00 ₺

Argan Yağı

Argan Yağı

CAS: 223747-87-3INCI Name: Argania Spinosa (Argan) kernel oil..

110,00 ₺

At Kuyruğu Özü

At Kuyruğu Özü

alkolsuz at kuyruğu bitki ekstraktıKullanım oranı: % 1 - % 5 arasındaCildin elastikiyetini ve sıkılı..

12,50 ₺

Avokado Yağı

Avokado Yağı

Soğuk sıkım avokado yağ.  Yağda çözülen vitaminler ile zengin bir yağdır. Sabunlar ve kozmetik ..

84,00 ₺

Bal Mumu 500gr

Bal Mumu 500gr

Doğal Bal Mumu 500 gram   Balmumu kullandığımız projeler: Çok Besleyici SabunKatı ..

62,00 ₺

Bitkisel Keratin

Bitkisel Keratin

Saç Bakım ürünlerde saçlarınıza daha parlak ve sağlıklı bir görünüm sağlıyorŞampuanlarda kolay taram..

25,00 ₺

C Vitamini

C Vitamini

INCI: Ascorbic AcidCAS – No.: 50 – 81 – 7Kullanım Miktarı: 0,5 – 10%Görev: Antioksidan, Etkin MaddeR..

19,00 ₺

Çam Katranı 1kg

Çam Katranı 1kg

Doğal, saf çam katranı. ..

38,00 ₺

CE Blend

CE Blend

Kanola yağ bazılı besleyici emülgator. Özellikle saç bakım ürünlerde kullanılır. Kullanım miktarı:..

31,00 ₺

Çilek Özü (suda çözülebilir)

Çilek Özü (suda çözülebilir)

alkolsuz çilek ekstraktıKullanım oranı: % 1 - % 5 arasındaaydınlatıcı, gözenek sıkılaştırıcıINCI:&nb..

12,50 ₺

Coco Betaine

Coco Betaine

Nazik amfoterik bir köpük ajanıdır (sürfektant). Hindistan cevizi yağından elde edilir. Özellik..

15,00 ₺

Gösterilen: 1 ile 15 arası, toplam: 65 (5 Sayfa)