• Coconut Wax

Hindistan Cevizi Yağından üretilmiş bitkisel bir balmumu alternatifidir.

Mum, balm ve merhem yapımı için kullanılır.

Eritme noktası yaklaşık 55 derecedir.

Kap içi mum için tek wax olarak kullanabilir, standard mumlar için max. %50 kullanılır.

Maksimum mum esans tutma miktarı: %10dur.

Kozmetik ürünler kullanım miktarı: %100'e kadar. 


INCI: Coconut Oil Wax

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Coconut Wax

  • Ürün Kodu: Koz CCwax
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 30,00 ₺


Mevcut Seçenekler: