• Kenevir Yağı

INCICannabis sativa seed oil


CAS-No: 89958-21-4


Fonksiyon: yumuşatıcı (emoliyent), bakım ve köpük (sabun)


Kaynak: tohumlardan soğuk preslenmiş


Raf Ömrü (ideal koşullar altında minimum): 12 ay


Depolama Koşulları: soğutucu


pH: n.a.


NaOH: 0.1359


KOH: 0.1914


Görünüm: sarı yeşil sıvı


Kullanım Miktarı: % 10, sabun: maks. % 15


Kullanım alanları: cilt bakımı (yüz ve vücut), saç bakımı


Notlar:

  • tahrişi yatıştırır ve azaltır.
  • kuru ve olgun ciltleri nemlendirmek için faydalıdır (rejeneratif)
  • linoleik asit (>% 50) yüksek, linoleik ve oleik asit içerir
  • fitosterol bakımından yüksek
  • E Vitamini yönünden zengin
  • hafif ve ipeksi

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Kenevir Yağı

  • Ürün Kodu: Yağ Kenevir
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 45,00 ₺


Mevcut Seçenekler:


Etiketler: Kenevir Yağı, ,