Doğal Sabun

Alt Kategoriler

Sodyum Sitrat

Sodyum Sitrat

INCI: Sodium CitrateCAS: 6132-04-3Görünüm: beyaz ince tozRaf Ömrü: SüresizDepolama:&n..

9,00 ₺

Standart Yağ Karışımı 1kg

Standart Yağ Karışımı 1kg

Yeni Başlayanlar için idealdir. Nemlendirici ve bol köpüklü sabun yapar.Yağ karışımın birleşimi:40..

22,50 ₺

Stearik Asit

Stearik Asit

Doğal bitkisel bazlı yağ asididir. Sabunlarda sertliği arttırmak için kullanılır. Ortalama Sab..

8,00 ₺

Susam Yağı

Susam Yağı

Doğal sabun üretiminde kullanılır. Sabunda nemlendirici özellik sağlar. Ortalama sabunlaşma faktö..

56,00 ₺

Tatlı Badem Yağı

Tatlı Badem Yağı

Doğal sabun üretiminde kullanılır. Sabunda nemlendirici özellik ve kremsi köpük sağlar. Ortalama s..

60,00 ₺

Üzüm Çekirdeği Yağı

Üzüm Çekirdeği Yağı

CAS: 8024-22-4INCI Name: Vitus vinifera (Grape) seed oilMenşei: TürkiyeKullanım Miktarı: %1 - 100Açt..

40,00 ₺

Gösterilen: 16 ile 21 arası, toplam: 21 (2 Sayfa)