• Hindistan Cevizi Yağı  (RBD)

Doğal sabun üretiminde kullanılır.

Sabunun sertliğini ve köpüğünü arttırır.

Ortalama sabunlaşma faktörü 0.187(NaOH) -  0.269(KOH)

INCI: cocos nucifera (fruit) oil

Hindistan Cevizi Yağı hakkında daha çok bilgileri için sabunatolye.com ziyaret ettin.


Hindistan Cevizi Yağı kullandığımız projeler:

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Hindistan Cevizi Yağı (RBD)

  • Ürün Kodu: Yag HindCevizi
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 40,00 ₺


Mevcut Seçenekler:


Benzer Ürünler

Bal Mumu 500gr

Bal Mumu 500gr

Doğal Bal Mumu 500 gram INCI: cera alba  Balmumu kullandığımız projeler: Ço..

62,00 ₺