• Hindistan Cevizi Yağı Trigliserid

Inglizce  "Fractionated Coconut Oil" olarak geçiyor. Yani hindistan cevizi yağın bir bölümdür.

Çok hafif, renksiz ve çabuk emilen bir yağıdır.  Özellilkle cilt bakımında ve masajda kullanılır.


INCI: Caprylic / Capric Triglycerides 


Hindistan Cevizi Yağı Trigliserid kullandığımız projeler:

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Hindistan Cevizi Yağı Trigliserid

  • Ürün Kodu: Yağ TCC
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 16,70 ₺


Mevcut Seçenekler: