• Aloe Vera Yağı

Aloe Veranın Faydaları yağda çözülebilecek formdadır.

Aloe Vera Yağı özellikle lip balmlarda, kremlerde, losyonlarda ve saç bakım yağlarında kullanılır.

Tabiki doğal sabun yapımında da kullanılabilir.

INCI: AloeBarbadensis Leaf Extract (and) Cocos Nucifera (Coconut) Oil

Raf Ömürü: 6 - 12 ay

Kullanım Miktarı: % 5 - 10


Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Aloe Vera Yağı

  • Ürün Kodu: Yağ ALO
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 15,00 ₺


Mevcut Seçenekler: