• Menegiç Yağı

INCIPistacia vera seed oil


CAS-No: 90082-81-2


Fonksiyon: yumuşatıcı (emolient), nemlendirici


Kaynak: fıstık fındık için soğuk preslenmiş


Raf Ömrü (ideal koşullar altında minimum): 12 ay


Depolama Koşulları: karanlık, serin ve kuru


pH: -


Görünüş: açık sarı sıvı


Kullanım Miktarı: % 0.5 - 5


Kullanım Alanları: cilt bakımı, saç bakımı, güneş sonrası ve tırnak bakımı


Notlar:

  • kuru cildi besler, yumuşatır ve nemlendirir.
  • yüksek E Vitamini içeriği
  • kolayca emilir ve ipeksi bir his verir.
  • oleik ve linoleik asit bakımından yüksek
  • orta ağırlıkta yağ
  • iltihaplı, tahriş olmuş cildi yatıştırır.
  • cildin yenilenmesini destekler
  • saça yumuşaklık, parlaklık ve elastikiyet kazandırır.
  • oksidasyona karşı dayanıklı

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Menegiç Yağı

  • Ürün Kodu: Yağ Menengiç
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 45,00 ₺


Mevcut Seçenekler:


Etiketler: Menegiç Yağı, Yağ Menegiç, Yağlar