• Jojoba Yağı

CAS: 61789-91-1

INCI Name: Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) seed oil

Menşei: ABD

Açtıktan Sonra Raf Ömrü: 5 yıl (kuru, serin, karanlık)

Kullanım Miktarı: % 1 - 100

Görev: yumuşatıcı & bakım

Sabunlaşma Faktörleri: 0.0695 (NaOH), 0.0979 (KOH)

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Jojoba Yağı

  • Ürün Kodu: Yağ Jojo
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 105,00 ₺


Mevcut Seçenekler: