• Hint Yağı

Doğal sabun üretiminde kullanılır.

Sabunda iri köpük ve nemlendirici özellik sağlar.

Ortalama sabunlaşma faktörü 0.128 (NaOH) - 0.181 (KOH)

INCI: Ricinus communis (seed) oil

 
Hint Yağı kullandığımız projeler:

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Hint Yağı

  • Ürün Kodu: Yag Hint
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 20,00 ₺


Mevcut Seçenekler:


Benzer Ürünler

Biberiye Uçucu Yağı

Biberiye Uçucu Yağı

% 100 Saf Biberiye Uçucu YağıBilimsel Adı: Rosmarinus officinalisKullanılan Bitki Parçası: Yapraklar..

23,00 ₺