• Avokado Butter

- yumuşak, kırık beyaz (yeşilimsi) katı yağıdır

- hafif öz koku ile

- cilde dokunucu kolayca erir

- nemlendirici özelliği taşınır

- A, B1, B2, D ve E vitamin ile zengindir


Görevi: Cilt Besleyici

INCI: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil

CAS-No.: 68334-28-1, 8024-32-6

Menşei: ABD

Raf Ömrü: 1 sene (açtıktan sonra)


Sabunlaşma Faktörü: 0,13 (NaOH), 0,20 (KOH)


Kullanım Miktarı:

Merhemler: 5 - 100%; Kremler/Losyonlar: 3 - 5%; Sabunlar: 3 - 6%; Saç Bakım Ürünlerde: 2 -5%

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Avokado Butter

  • Ürün Kodu: Koz ABut
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 70,00 ₺


Mevcut Seçenekler: