• Carnauba Wax (Karnuba Mumu)

Açıklama: Brezilya'da büyüyen bir palmiye ağacının (copernicia cerifera) yaprakları tarafından atılan doğal bitkisel balmumu, balmumu esterlerinden (% 85), serbest yağ asitlerinden, yağ alkollerinden ve reçinelerden (% 15) oluşan en zor doğal balmumu. Erime noktası 80-85 ° C.

CAS: 8015-86-9

INCI Adı: Copernicia prunifera (carnauba) wax

Kullanım Alanları:

Jelleşmeyen kıvam arttırıcı, viskozite ve kıvam arttırıcı

Yüksek erime noktası sayesinde iyi doku ve stabilite sağlar

Yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklere sahiptir.

İyi cilt koruma özelliklerine sahiptir

Kullanım: Kullanmadan önce eritmek için ısıtın. Emülsifikasyon gerektiren formüllerde yağ fazına ekleyin. Tipik kullanım seviyesi% 2-40. Sadece harici kullanım içindir.

Uygulamalar: Kremler, merhemler, merhemler, koruyucu kremler, balsamlar, merhemler, rujlar, maskaralar, dudak parlatıcısı.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Carnauba Wax (Karnuba Mumu)

  • Ürün Kodu: Koz karnuba
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 40,00 ₺


Mevcut Seçenekler:


Etiketler: Carnauba Wax (Karnuba Mumu), ,