• Carbomer

INCI: carbomer


CAS No .: 9003-01-4


Tipik Kullanım Oranı: 0,2 - 1%


Görünüm: kabarık, beyaz toz


Raf Ömrü: min. 24 ay


Depolama: serin, kuru, havalandırmalı ve ışıksız


Koruma: toz koruması kullanın


Uygulamalar: jeller, losyonlar ve kremler, şampuan, duş jelleri


Kimyasal Tanımı: Çapraz bağlı sentetik asit polimeri


Fonksiyon: viskozite değiştirici ve arttırıcı, dengeleyici ve emülgatör, jelleştirici madde, süspansiyon maddesi ve dağıtıcı


Özellikleri:

Düşük dozda yüksek verimli

Olağanüstü kısa akış (damlamayan) özellik

Yüksek netlik

Sıcaklık değişimlerinden etkilenmeyen viskozite

Yumuşaklık verir ve ürünlere doğru kayar.


Karbomer Avantajları

% 1 polimer (çok az elektrolit kullanılmadan) kullanılarak çok verimli su kalınlaştırması

sulu veya alkollü berrak bir jel yapabilir

Jellerin yüksek verim değeri nedeniyle katıların süspansiyonunda ve emülsiyonların dengelenmesinde çok yeterli

emülgatör içermeyen su içinde yağ krem ​​jel formülasyonları yapabilir

Yağ emülsiyonlarında kararlı su yapabilir

mükemmel cilt hissi (<% 0.5) ve makas inceltme reolojisi

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Carbomer

  • Ürün Kodu: Ham Carbo
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 29,00 ₺


Mevcut Seçenekler: