• Buğday Yağı

Buğday tohumu yağı özellikle kuru, susuz cildi gençleştirmek için iyidir ve E vitamini ile A, B, D, proteinler ve lesitin vitaminlerinde son derece yüksektir.

INCI Adı: Triticum Vulgare (Buğday) Yağı

Sabunlaşma Değeri: KOH = 0.183; NaOH = 0.130


Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

Buğday Yağı

  • Ürün Kodu: Yağ Buğday
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 85,00 ₺


Mevcut Seçenekler: